Informació Compra

Formes de pagament:

Transferència bancària o ingrés (només Espanya): Pot fer una transferència bancària o ingrés al número de compte indicat a sota. Pot enviar-nos un e-mail a correo@bivote.es o trucar al 644329429 sol·licitant la cotització o quantitat a ingressar en el compte. També pot calcular l’import de la compra mitjançant la pàgina web, sumant vostè mateix el cost dels productes que desitja més el cost (si fos el cas) de l’enviament corresponent (amb posterior notificació un cop s’hagi fet l’ingrés via correu electrònic o TLF)

Pagament directe amb paypal: Podeu transferir la quantitat de la seva compra mitjançant el seu compte de paypal al nostre compte paypal “correo@bivote.es”, amb posterior avís via correu electrònic o telefònic.

Pagament en línia amb targeta de crèdit / Paypal: Navegant per la web pot anar “afegint a la cistella” els productes i quantitats que li interessin. Un cop finalitzada la compra, aneu a qualsevol “veure cistella” i li apareixerà el seu full de pagament amb els diferents productes afegits. On podrà confirmar el pagament mitjançant una targeta de crèdit o el seu compte paypal.

No oblidi indicar el seu Telèfon a la casella de direcció per al lliurament del paquet. Ja que Paypal no mostra el num de telèfon als venedors.

Enviaments:
Tots els nostres enviaments dins de la Península, Portugal i Andorra es realitzen mitjançant la companyia de transport ASM i triguen entre 1-2 dies, depenent de quan hagi fet la seva compra durant el dia.

Despeses d’enviament:
Península: Compres que superin els 35€, l’enviament surt gratuït.

Devolucions:
En cas que vostè no quedi satisfet amb la compra li tornem els diners. Les despeses d’enviament no seran reemborsats. De la mateixa manera, el client també correrà amb les despeses d’enviament de la devolució, que seran igual al cost de l’enviament per la quantitat comprada.