Infusions “Parc de les Olors”

Amb la mateixa filosofia que mantenim amb els tes, de defensar el producte pur, sense afegits ni barreges, tal com es consumeixen en origen, en aquest cas, te pur tradicional Xinès de màxima qualitat en brots i fulles senceres, amb els sabors propis de cada varietat, entre ells castanya, cacau, ametlla, albercoc etc .., neix la col·laboració amb la “Xarxa Parc de les Olors”

Fidels al nostre creure i al producte pur, buscant sempre el millor producte en origen per gaudir una excel·lent tassa de te o infusió, tenim una gran selecció d’herbes a brots, fulles i flors de màxima qualitat per a infusionar i mescles exclusives, que neixen de la col·laboració amb el Parc. Herbes mediterrànies, que han nascut i crescut aquí, que han estat recollides de forma manual, respectant les tiges i brots, i tallats un per un, cuidant cada petit detall, del que al final serà, una infusió perfecta i que entrarà per tots els sentits al gaudir-la.

El “Parc de les Olors és una xarxa de productors de plantes aromàtiques i medicinals a Catalunya. Un desenvolupament rural sostenible, d’ajuda mútua, on en cada parc es cultiva amb els criteris de l’Agricultura Ecològica i amb respecte pel medi, paisatge i el clima.

A les nostres infusions, igual que en els tes, podràs trobar un producte fresc i buscant sempre aquest brot, flor, tija que està complet, sencer, on veurem la formació natural del creixement de la planta en afegir-l’aigua i infusionar. Tot això es transmet a una infusió sense igual, plena de propietats i sabors purs.

Camamilla de Linyola BIO

Espècie autòctona del Pla d’Urgell, associada a Linyola (Lleida) des de fa dos segles i on s’ha pogut documentar que creix espontàniament la millor Camamilladel món, amb una alta concentració de principis actius desinfectants i digestius . Una camamilla dolça, composta només per les flors, sense trencament i de recol·lecció manual. Cultivada perquè puguem gaudir d’una infusió dolça i agradable.

Espècies que la componen: Matricaria chamomilla 100% (* quimiotip, Linyola).

Forma: 100% flor.

Origen: 100% Linyola (Lleida)

Collita: Maig-juny

(*) Què és el quimiotip? És la variació de la composició de la planta aromàtica, representa la identitat bioquímica de l’oli presencial.


Elija la cantidad

         

Poliol (Menta Poleo) BIO

La Mentha pulegium de nom científic, és el famós i autèntic Poliol (Menta Poleo) que tothom busca i que molt pocs venen. És una de les mentes no híbrides més conegudes. S’utilitza en infusió com digestiva i per la seva característica mentolada. Formada tot per brots de la planta processats manualment, aconseguint una infusió deliciosa per al paladar, lleugerament mentolada i dolça, que farà que desitgem una altra infusió.

Espècies que la componen: Mentha pulegium 100%.

Forma: 100% brot.

Origen: Santa Eulàlia de Ronçana (Barcelona)

Collita: Maig-novembre

.

Marialluïsa BIO

Una planta introduïda a la nostra cultura des del segle XVII i que s’ha fet servir tradicionalment per afavorir la digestió, contra els estats d’alteració nerviosa i ansietat pels seus efectes calmants. Característica per la seva agradable olor i sabor cítric a llimona que transmet amb tant entusiasme a la infusió. Quedaràs meravellat/da per la finor i el gust de la infusió.

Espècies que la componen: Aloyisia citriodora 100%.

Forma: 100% Brot tendre, fulla i ocasionalemente amb flor.

Origen: PO del Serrat (Barcelona)

Collita: Maig-novembre


Elija la cantidad

          

Activa’t BIO

Barreja exclusiva per a BIVOte, que neix de la col·laboració amb el Parc. Composta per romaní, marialluïsa, farigola blanca o timó, menta i flors de sàlvia. Infusió refrescant i estimulant de sabor agradable amb notes cítriques i records a muntanya.

Espècies que la componen: Romer (Rosmarinus officinalis), Marialluïsa (Aloysia citriodora), Farigola blanca (Thymus mastichina), Menta (Mentha viridis), Flor de sàlvia (Salvia tryfillia).

Forma: 100% Brot tendre, flor i fulla.

Origen: PO del Serrat (Barcelona)

Collita: novembre


Elija la cantidad

          

Bona nit BIO

Barreja exclusiva per a BIVOté, que neix de la col·laboració amb el Parc. Buscant una barreja botànica amb efecte relaxant i amb bon gust de boca, per poder prendre en qualsevol moment del dia o just abans d’anar a dormir, neix la barreja Bona nit. Amb efecte relaxant gràcies a l’acció reequilibrant per la Tarongina (Melissa) i amb un toc especial mentolat i gustós per la marialluïsa i la menta. No conté teïna.

Espècies que la componen: Melissa (Melissa officinalis), Marialluïsa (Aloysia citriodora), Menta (Mentha viridis).

Forma: 100% Brot tendre.

Origen: PO del Serrat (Barcelona)

Collita: novembre


Elija la cantidad

        

Depurativa, detox BIO

Barreja exclusiva per a BIVOté, que neix de la col·laboració amb el Parc. Potent acció depurativa gràcies a l’acció de l’espècie principal, el Poliol de roca Poniol, juntament amb la marialluïsa i la menta per ajudar amb el bon gust. Aquesta planta, el Poliol de roca, molt pròpia de les nostres terres unes grans propietats depuratives per a l’organisme. Buscant mescles amb efectes i popiedades molt interessants, vam aconseguir aquesta barreja, una infusió super refrescant, cítrica, de molt bon gust i efectes depuratius.

Espècies que la componen: Poleo de roca (Satureja fruticosa o Micromeria fruticosa), Marialluïsa (Aloysia citriodora), Menta (Mentha viridis).

Forma: 100% Brot tendre

Origen: PO del Serrat (Barcelona)

Collita: novembre


Elija la cantidad


         

Digestiva BIO

Barreja exclusiva per a BIVOté, que neix de la col·laboració amb el Parc. Buscàvem una barreja amb efecte super digestiu i va sortir aquesta bonica barreja on abunda com a principal la Camamilla de Linyola, seguida del Fonoll, Marduix i Menta. De sabor agradable en boca, dolç, i lleugerament refrescant, amb efecte digestiu i carminatiu, per ajudar-nos en menjars pesats, dolors d’estómac, estómacs pesats etc.

Espècies que la componen: Camamilla de Linyola (Matricaria chamomila), Fonoll (Foeniculum vulgare), marduix (Origanum majorana), Menta (Mentha viridis).

Forma: 100% Brot tendre i flor.

Origen: PO dels Serrat (Barcelona) i PO de Linyola (Lleida)

Collita: Maig-novembre


Elija la cantidad