Infusions

La infusió és una beguda obtinguda de fulles, flors, tiges, arrels, escorça, fruits etc .., de certes plantes i herbes que poden ser aromàtiques o no. Es submergeix o se li aboca aigua calenta gairebé al punt d’ebullició.

Què significa Ayurveda? És el nom de la medicina tradicional a l’Índia. Una de les bases d’aquesta medicina són els doshas, ​​que en sànscrit significa “humors”, vindria a traduir-se en occident com “temperaments”. La salut d’una persona depèn de l’equilibri entre els tres doshas, ​​representant el cos, l’ànima i la ment.

Són classificats en:

Vatta: representa la unió entre l’aire i l’èter
Pitta: representa la unió entre el foc i l’aigua.
Kapha: representa la unió de l’aigua i la terra.

A cada persona es presenten els tres doshas, ​​encara predominant un o dos. Cada dosha aporta característiques físiques i mentals particulars en cada individu. Segons el dosha predominant el cos humà pateix certs símptomes, com metabolisme accelerat, cabell greixosa, pell sensible, problemes nerviosos i de tensió etc.

Aquí és on actua la infusió Ayurveda (barreja botànica amb propietats medicinals), segons les propietats de la barreja infusionada, al dosha en cada individu, per estimular-lo i aconseguir l’equilibri.

La medicina Ayurvèdica va molt relacionada amb el ioga, la meditació i la medicina alternativa per canalitzar cos i ment, per això que actualment està agafant certa importància per considerar certs aspectes de la naturalesa interna i externa de l’organisme.

 

Infusión Ayurveda Relaxant Ref.42 ayurveda estimulante

Infusió de: trossos canyella, arrels de gingebre, de regalèssia, pell taronja i cardamom. Aconseguiràs estimular la teva capacitat mental, permetent la relaxació i accentuant la concentració i agudesa. Augmentaràs el control de tu mateix@, sensació de calma, relax i balanç. Indicada també per a estats de sobrexitación, insomni i incapacitat de descans.


Escollir una opció

         

Infusió Ayurveda Estimulant Ref. 43ayurbeda relajante

Infusió de: gengibre, clau, nou moscada, cúrcuma, coriandre i cardamom. Potent energitzant que revitalitza i estimula tot l’organisme. Infusió perfecta si et sents peresós@, deprimit/da o si tens metabolisme lent. Promou a diferència d’altres, sensació d’energia positiva i actitud optimista.


Escollir una opció


         

Infusió Ayurveda Equilibrant Ref. 44ayurveda pita

Infusió de: baies de ginebre, clau, dent de lleó, cardamom, gingebre, fonoll, arrel de regalèssia i d’angèlica, trossos de canyella i pell de taronja. Ideal per tractar la tensió muscular o contractures, sent un excel·lent reconfortant per a casos de frustració, depressió o si estàs enfadat/da. Aconseguiràs pensaments clars, balanç en les emocions i bona digestió.


Escollir una opció

         

Infusió Digestiva Ref. 63

Barreja amb propietat Digestiva, composta per: Anís, llavors de fonoll, pell de taronja, maria lluisa, arrel de regalèssia, herbabona, menta i camamilla. Ajuda amb les digestions. T’ajudarà amb menjars difícils de digerir, sensació d’inflor, alleuja els dolors menstruals, relaxant.


Escollir una opció

         

Camamilla pura dolça flor superior 1ª Ref.37

manzanilla, camamilla

Composta només per les flors de Camamilla dolça pura, de qualitat superior, sense trencament i sense processar. Després de la recol·lecta s’assequen directament i es guarden, per tal de garantir al màxim la seva qualitat i mantenir intactes totes les seves propietats, aromes i sabors purs. Infusió molt dolç. Digestiva.


Escollir una opció

         

Menta Poleo pur, superior 1ª Ref.40 menta poleo

Gran infusió composta per una Menta Poleo d’altíssima qualitat. Amb el primer glop tindrem present el gran sabor mentolat a boca, i després d’uns segons, comença a apareix amb llarga dolçor i durada en boca. Infusió boníssima per als amants del Poliol i molt refrescant per a qualsevol moment del dia. Digestiva.


Escollir una opció

         

Til·la pura, flor superior 1ª Ref.41comprar tila

Infusió pura de Til·la tallada 100%, composta solament per les flors senceres seques. Suau, molt aromàtica, dolça i de sabor molt agradable, ideal per a qualsevol moment del dia i en especial per a la nit. Et sorprendràs de l’aroma i sabor. Relaxant.


Escollir una opció

         

Herbabona pura, 1ª Ref.38hierbabuena

Herbabona pura al 100%. Per als amants de les infusions refrescants. Per barrejar o prendre sola. Meravellats del gran sabor.


Elija la cantidad