Qui som

BIVOté és una empresa especialitzada en la importació i venda de te pur en full d’altíssima qualitat, oferint una àmplia selecció de les millors varietats de te de les millors regions del món. Ens caracteritzem per oferir als nostres clients te de qualitat premium, seleccionant les millors collites del país d’origen i aportant el coneixement sobre el seu origen, propietats, aromes i sabor per degustar una excel·lent tassa de te. No competim amb segones, terceres, quartes i fins cinquenes qualitats. Hem apostat al sector, amb la primera i més alta qualitat de te.

Direcció: C / NOU, 31. Freginals.

Comptem amb un equip d’experts tastadors de te, que s’encarreguen d’identificar els millors graus de les varietats collides i així poder passar amb èxit el nostre exigent control de qualitat. No ens conformem amb un te corrent, al contrari, només oferim te d’alta qualitat, i així poder complir l’alta exigència i satisfacció dels nostres clients.

Dins de cada varietat de te hi ha moltes qualitats, fins a 5. Sempre la màxima qualitat serà la First Grade (Primer grau)

Tots els nostres tes són naturals, sense aromes naturals o artificials afegits com es dóna en molts casos. Tot per a la fi i gaudi dels nostres clients, amb la degustació d’una tassa de te. Les nostres varietats, provenen de cultius apartats de les grans ciutats, sense ambients contaminats, ni pol·lució i sense plaguicides, que permeten el creixement d’un te sense igual.

A més comptem amb una gran varietat de te de cultiu orgànic o ecològic, tot per tal de donar total seguretat al consum de tes BIVOté.

Els nostres tes han passat satisfactòriament els diferents controls físics i analítiques de l’Agència de Salut Pública per poder entrar al país ia la UE. Assegurant la seva qualitat i absència en pesticides.

Oferim preus tant minoristes com majoristes. Ens adaptem als requeriments dels nostres clients.

Registre sanitari, amb claus d’importador de fora de la UE.

DocScan (2)