Te Blanc

El te blanc prové de la planta amb nom científic Camellia sinensis. Cultivat i collit exclusivament a la Xina i un te poc conegut si ho comparem amb el te verd o negre, o fins i tot el te vermell.

El nostre te blanc, procedeix de la província de Fujian a la Xina. La millor collita prové dels primers brots, entre finals de maig i principis d’abril. Brots tendres i joves sense obrir, coberts de una pilositat platejada que donen a la planta una aparença blanquinosa.

té blanco portada

té blanco macro

Som un dels pocs importadors i distribuïdors a Europa de te blanc pur 100% brots tendres d’agulles de plata, d’altíssima qualitat.

Ha estat descobert com l’antioxidant més potent de la natura, és el te menys processat i és 100% més eficaç que el te verd perquè conté quatre vegades més polifenols i catequines (potents antioxidants), molt coneguts per augmentar les defenses de l’organisme i neutralitzar l’activitat dels radicals lliures culpables de l’oxidació cel·lular, per la qual cosa és eficaç contra l’envelliment.

D’altra banda, el te blanc és capaç de protegir la producció dels lípids fins a 10 vegades més, millor que el te verd. A més aquest te és més eficaç que la vitamina C i vitamina E juntes.

És molt més eficaç contra l’envelliment cel·lular que el te verd, fins i tot 14 vegades més potent que un got de suc de taronja.

El te blanc protegeix el nostre cor, ajuda a prevenir infarts i regula la pressió sanguínia.

És una mesura natural d’intentar combatre el càncer. Posseeix segons centenars d’estudis nombroses propietats anticancerígenes, fins i tot més potent que les del te verd, segons estudis realitzats a l’Institut de la Universitat de l’Estat d’Oregon.

A causa del potentíssim efecte antioxidant del Te Blanc, ha estat comprovat el seu potencial en la protecció de la nostra pell en contra de les cèl·lules nocives i el càncer. Protegeix contra les mutacions de l’ADN (etapes primeres del càncer).

Al costat del seu poder aprimant, el te blanc accelera el metabolisme, afavorint la reducció de greix corporal i colesterol. Depurador, desintoxicant, estimula també les secrecions digestives, amb la qual cosa facilita la digestió dels aliments grassos.

 

Propietats

Antioxidant: El te blanc és un potent antioxidant que protegeix al cos contra l’efecte dels radicals lliures, culpables de l’oxidació cel·lular. Beneficien la bellesa, ja que aquests antioxidants són utilitzats en productes naturals, com crema corporal, alisantes, facials etc.

Millor salut cardiovascular: Les catequines que existeixen en el te blanc, són adecuades per a evitar les malalties del cor, a més redueix la tensió arterial i mantenen un bon control dels nivells de colesterol.

Diürètica: Conté propietats diürètiques, les quals ajuden aconseguir eliminar el greix i els lípids de l’organisme del cos.

Sistema nerviós: Pel seu baix grau d’oxidació, el te blanc conserva la majoria d’aminoàcids i antioxidants de la planta. Entre ells destaca la teanina, un aminoàcid que té propietats neuroprotectores i pot ser útil en el tractament d’estrès i l’ansietat.

Protecció contra la càries: Gràcies al seu contingut en fluor, serveix com a protecció contra la càries.

 

¿Tots els tes blancs Agulles de Plata són iguals?

 

Si prenem el te blanc Agulles de Plata per plaer o per absorbir la gran quantitat d’antioxidants que ens aporta, ja sigui per alguna malaltia o per prescripció mèdica, hem d’estar molt segurs de la qualitat i puresa d’aquests brots. No tots els brots tes blanc agulles de plata que trobem a internet són iguals, hi ha diferents variables que ens asseguraran la qualitat. Pot varíar la procedència (províncies de Fujian (jardins legítims) o Yunnan (arbres vells), Vietnam, Índia, perdem puresa i qualitat), qualitat dels brots (hi ha diversos graus, la 1a sempre serà la millor), any de collita ( ens dóna frescor, qualitat i l’última collita és la més fresca) i 1ra o 2na collita ja que els arbres tornen a rebrotar (la 1ra sempre serà la més pura). De res ens serveix prendre la infusió d’unes agulles de plata del 2013-14, seques sense molt per aportar, de 2a collita o d’una altra província, país, si el que busquem és puresa i qualitat per enriquir-nos de les seves antioxidants.

BIVOté proporciona la més alta qualitat (Premium) de te blanc Agulles de Plata en origen. Provenen de Fujian, dels jardins legítims, on la terra és fèrtil i el clima únic. Molt important saber què comprem. BIVOté li ofereix tota la informació tècnica del te, origen (Fuding, Fujian), any de collita (sempre la de l’últim any (al setembre arriben les noves) serà la més fresca), 1ra collita (la més pura, principis de primavera, ric en antioxidants i amb tota l’energia vital de la planta) i grau (1r grau sempre serà el millor, tenim al màxim nivell l’aroma, sabor, puresa i qualitat). No compris un simple te blanc agulles de plata, compra te blanc de QUALITAT, val la pena.

 

 

Te Blanc pur 100 % Agulles de plata (Premium)

te blanco agujas de plata, silver needleEl te blanc té el sabor més delicat de tots els tes, conté menys teïna i és el que té més antioxidant. És el grau més alt de te blanc qualitat Premium, està compost solament pels brots tendres de cada planta encara sense obrir, coberts per una delicada vellositat blanca, pel qual se li va batejar amb el nom d’Agulles de plata. Es cullen els brots nous de l’any a finals de març i principis d’abril. Entre els tes blancs és la varietat més cara, només cal veure el preu. Prové de les muntanyes de Fuding, privincia de Fujian, a la Xina.

 • Origen: Fujian, Xina
 • Collita: 1ra collita primavera
 • Qualitat: Primer grau (First grade)
 • Sabor: Suau, dolç i delicat, regust afruitat.
 • Aroma: Floral sobre un fons vegetal.
 • Color: Clar
 • Preparació: Escalfar aigua a 80ºC. Abocar de 2-3 gr per cada 25cl d’aigua i deixar reposar durant 2-4 min aprox. Es poden preparar fins a 3 magnífiques infusions. Deixar infusionar 6-8 min una vegada, si el que busquem és absorbir al màxim les catequines i polifenols, potents antioxidants.

Escollir una opció

         

Te Blanc Pai Mu Tan Superior

te blanco pai mu tan, pai mu dan

També conegut com Peonia Blanca, és el te blanc comú però de qualitat superior, compost pel brot tendre cobert pel vellut platejat blanc i dues fulles petites. El nostre te conté un altíssim percentatge en agulles de plata, per la qual cosa el fa tan especial. Procedeix de les muntanyes de Fuding, privincia de Fujian, a la Xina. El seu sabor és refrescant i dolç.

 

 • Origen: Fujian, Xina
 • Collita: 1ra collita primavera,
 • Qualitat: Primer grau (First grade)
 • Sabor: Menys dolça que el te blanc pur i amb un lleuger sabor floral més a te verd.
 • Aroma: Floral sobre un fons vegetal.
 • Color: groc pàl·lid
 • Preparació: Escalfar aigua a 85ºC. Abocar de 2-3 gr per cada 25 cl d’aigua i deixar reposar durant 1-3 min aprox.

 


Escollir una opció

         

Perles de Te Blanc Gessamí

AA-web

Tot i estar catalogat com te verd, està format per brots tendres de te blanc i les fulles verdes que els acompanyen. Les seves fulles s’enrotllen a mà en forma de delicades perles. Després aquestes perles es barregen amb les flors de gessamí durant el matí quan aquestes s’obren desprenent tot el seu aroma i s’emmagatzemen la resta de la nit. S’aplica el procés uns 8 cops, de manera que el te absorbeix la fragància de les flors de gessamí. Quedaràs impressionat.

 • Origen: Fujian
 • Collita: Finals de Juny.
 • Altitud: 800-900 m.s.n.m.
 • Aroma: Subtilment floral a gessamí.
 • Sabor: Muy suau de te, amb sabor subtil a gessamí.
 • Color: Groc daurat.
 • Preparació: Escalfar aigua a 80ºC i abocar de 2-3 gr per cada 25cl d’aigua. Deixar reposar 2 min i servir.

Escollir una opció