La principal diferència entre el te verd del Japó i el te verd de la Xina, es deu principalment a la seva elaboració. En el te verd del Japó es couen les fulles lleugerament al vapor, per uns 20-30 “per evitar així l’oxidació natural. Amb aquest procés s’aconsegueixen eliminar els microorganismes que farien fermentar les fulles, tractant de preservar així el seu sabor a herba i a vegetal intens. Recordem que a la Xina s’assequen en forn o es fixen amb wok.
Podem trobar entre ells varietats molt exclusives com les que oferim, de qualitat altíssima. Són el te verd Sencha, el Kukicha, Genmaicha i Matxa d’altíssima qualitat.
Propietats del te verd Matxa:
- Gran aportació d’antioxidants.
- Augmenta el metabolisme i crema calories.
- Perfecte relaxant pel gran aport en L-teanina, baixant els nivells d’estrès (també pot es estimulant)
- Proporciona gran quantitat de vitamina C, seleni, zinc, magnesi i crom.
- Redueix activament el colesterol i el sucre en sang.
- Fomenta dents i genives sanes, per la seva gran aportació en Fluor.
- Desintoxica l’organisme de forma natural i molt efectiva.
- Entre moltes altres.
Te Verd Sencha Ref.72
El te verd del Japó més popular, de qualitat top. Les seves fulles es recullen fresques i s’assequen després de coure-les al vapor uns 20-30 “per evitar l’oxidació natural i finalment s’assequen a l’aire. Sencha de màxima qualitat. Color de la infusió, verd fosc. Compost de fulles lleugeres i cruixents, de gust més herbal que els tes de la Xina i lleugerament cremós.
- Origen: Fukuoka i Kagoshima, Japó.
- Collita: Abril, 2018
- Qualitat: Primer grau (First grade)
- Aroma: Fresc i elegant, vegetal a umami.
- Sabor: Refrescant vegetal, delicada dolçor, lleu astringència, deliciós umami.
- Preparación: Escalfar aigua a 90ºC i abocar 2.5 gr per cada 25 cl d’aigua. Deixar reposar 50 segons i servir.
Te Verd Kukicha Ref.73
Te verd japonès elaborat amb tiges i fulles de Gyokuro i de Sencha d’altíssima qualitat, a diferència del Kukicha convencional que es fan servir les branques sobrants de poda. El gust i l’aroma del nostre Kukicha és molt més fresc i delicat. S’aconsegueix una infusió brillant verd fosc.
- Origen: Fukuoka i Kagoshima, Japó.
- CQualitat: Primer grau (First grade)
- Aroma: Fresc i elegant, aroma natural a te verd.
- Sabor: Refrescant, super vegetal, delicada dolçor, lleu astringència.
- Preparació: Escalfar aigua a 70ºC i abocar 2.5 gr per cada 25 cl d’aigua. Deixar reposar 60 segons i servir.
Te Verd Genmaicha (amb Matcha) Ref.74
Te verd Japonès compost per la barreja de te verd Sencha d’altíssima qualitat, Matcha fi d’alta qualitat Usucha i arròs glutinós integral torrat. Convertint aquesta barreja, en un te d’altíssima qualitat, amb aroma intens, sabor super vegetal i color verd brillant.
- Origen: Fukuoka i Kagoshima, Japó.
- Qualitat: Primer grau (First grade)
- Aroma: Fresc i intens a te verd i notes torrades per l’arròs integral torrat.
- Sabor: Refrescant vegetal, delicada dolçor, lleu astringència i lleugerament a torrat per l’arròs.
- Contingut: 59% te verd, 38% arròs integral y 3% matcha fi.
- Preparació: Escalfar aigua a 90ºC i abocar 2.5 gr per cada 25 cl d’aigua. Deixar reposar 50 segons i servir.
Te Matxa PREMIUM de Japó. Ref.57
El te verd Matxa Premium és un tipus de te verd d’altíssima qualitat mòlt que és, el que s’usa en la cerimònia del te. Aquest te Matcha està fet per fulles de te tencha molt específiques que han estat cobertes i protegides de la llum solar algunes setmanes, previ a la seva collita, perquè creixin lentament i produeixin una gran quantitat de L-Teanina. El seu aport altíssim de polifenols i catequines li han donat la fama de te APRIMANT. Infusió brillant i de color intens.
- Origen: Aichi, Japó.
- Collita: 1ra collita primavera, 100% Tencha, 2018.
- Qualitat: Premium (First grade)
- Aroma: Molt aromàtic, vegetal a te verd.
- Sabor: Exquisit i refinat gust, fresc, dolç i intens característic a te verd Matxa.
- Preparació: Escalfar aigua a 80ºC i abocar 1/2 cullera de postres per cada 25 cl d’aigua. Veure preparació de te verd Matxa.
Te Matxa 1ª de Japó. Ref.57
El te verd Matxa Premium és un tipus de te verd d’altíssima qualitat mòlt que és, el que s’usa en la cerimònia del te. Aquest te Matxa està fet per fulles de te tencha molt específiques que han estat cobertes i protegides de la llum solar algunes setmanes, previ a la seva collita, perquè creixin lentament i produeixin una gran quantitat de L-Teanina. El seu aport altíssim de polifenols i catequines li han donat la fama de te APRIMANT. Infusió brillant i de color intens.
- Origen: Aichi, Japó.
- Collita: 1ra collita primavera, 100% Tencha, 2018.
- Qualitat: Primer grau (First grade)
- Aroma: Molt aromàtic, vegetal a te verd.
- Sabor: Exquisit i refinat gust, fresc, dolç i intens característic a te verd Matxa.
- Preparació: Escalfar aigua a 80ºC i abocar 1/2 cullera de postres per cada 25 cl d’aigua. Veure preparació de te verd Matxa.